DE MENSEN WAAR U OP KUNT BOUWEN, ALS U KIEST VOOR ONS.

Jdmulderschilderwerken al meer dan 10 jaar een begrip op de Veluwe.
Reden wij werken uit perspectief van de klant. Werken naar wensen van de klant. Heldere communicatie, uit ervaring blijkt dat dit voor veel rust zorgt.
Naast schilderwerken behoren onder andere ook het zetten van glas en behangwerken tot onze werkzaamheden. Tevens zijn wij sinds 2010 specialist in Airless spuiten.

Wij leveren met veel plezier vakwerk af met vaklieden die al meerdere jaren als een hecht team tewerk gaan. Ons motto is dan ook wel ‘’kwaliteit snelheid en vertrouwen tegen een betaalbare prijs’’. Ons team kunt u dan ook wel als een betrouwbare partner zien met veel ervaring. Dat is wel gebleken door de enorme groei van (vaste) klanten en opdrachtgevers in de loop der jaren.

Met 3 vaste schilders is Jdmulderschilderwerken een klein bedrijf. Al lijkt dit soms anders te zijn door de vaste inhuur aan vaklieden waar wij al enkele jaren mee werken. Het voordeel hiervan is dat er korte lijnen zijn en veel duidelijkheid voor ons en voor u. Wij hebben altijd goed kunnen voorbestaan uit mond op mond reclame en garanties dat willen wij graag zo houden door kwaliteit te leveren aan u onze klanten en opdrachtgevers.

Scholing blijft in ieder vak/bedrijf van zelfsprekend dus ook bij ons als schildersbedrijf allround. Zo blijven wij als team continue bijscholen. Wat resulteert in diverse specialisaties in huis zoals bijvoorbeeld Airless Spuiten, Houtrot Repair Care Gecertifieerd, Schilderwerken. Tevens zijn wij allen voorzien van Vca Basis/Leidinggevende, Bedrijfshulpverlening (BHV), Allen in het bezit van Schilders MBO niveau.

Kortom een schildersbedrijf waar u als klant op kunt bouwen en vertrouwen.

Heeft dit u interesse gewekt, neem dan contact met ons op om het perfect te maken.

 

Junior
Directeur, Leidinggevende, Planner en Allround schilder

Nino
Schilder