Binnen en buiten schilderwerken

Kunnen jouw muren wel een likje verf gebruiken? Of is het weer tijd voor de buitenschilder?

U kunt bij ons terecht voor al het binnen en buiten schilderwerk.

Onderhoudsplan

Onderhoud is niet zomaar een kwastje verf hier en een naadje kit daar. Goed onderhoud is verder kijken als het oppervlak. Wij ondersteunen onze relaties met gefundeerde onderhoudsadviezen.

Of u nu als particulier bij ons aanklopt of als woningbouwvereniging, voor iedere situatie ondersteunen wij u met een goed advies.

Glaszetten

Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Met het oog op energiebesparing en verdere verbetering van het wooncomfort is de vraag naar glasservice sterk gestegen.

U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw woonobject? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan.

Wij verzorgen het totale pakket. Een langdurig en mooi eindresultaat is gegarandeerd.

Wand afwerking voor binnen en buiten

U kunt bij de wandafwerking van uw woning kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. 
Wij kunnen zorgen voor een afwerking zonder enig reliëf voor een strakke, moderne look, of juist stukwerk leveren met reliëf, korrels of een design.

Zo krijgen uw muren en wanden een moderne en strakke uitstraling.

Kleur en technisch advies

Indien gewenst komen wij persoonlijk bij u langs en geeft u graag een passend kleuradvies. Hiervoor beschikken wij over diverse kleurboeken, kleurstalen en kleurenwaaiers om u te inspireren.

Een mogelijkheid om te kijken of de nieuwe kleuren passen, is om een klein oppervlak al in de nieuwe kleur(en) te schilderen. Een gedeelte wordt geschilderd, zodat u kunt kijken of u de kleur écht het beste vindt.

Airless spuiten

Het Airless spuiten heeft als voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de latex, waardoor een superstrak eindresultaat ontstaat. Airless spuiten is tevens vele malen goedkoper dan het traditioneel rollen.

Tevens kunnen bijvoorbeeld oude spachtel of oud spackwerk overgespoten worden zonder verlies van structuur.

Glasvlies/scan plakken

Glasvlies behang is een sterk alternatief voor stucwerk. Glasvlies is scheuroverbruggend. Hierdoor worden oude scheuren weggewerkt.

Tevens voorkomt glasvlies nieuwe scheuren. Doordat glasvlies erg sterk is wordt de wand van buitenaf extra versterkt.
Van badkamer tot showroom, van berging tot operatiekamer: wij hebben het gevliesd!